Chagall Galerie Wuyt

Galerie Marc Chagall

Het Marc Chagall-Huis ligt op een steenworp afstand van het RIJKS Museum met tegenover zich de kleine Marc-Chagall-houseboat.

Eind vorige eeuw is het onderstuk van het Huis tot grafiek-galerie omgebouwd.  In dertig laden van 100cm bij 70cm liggen honderden litho's, etsen en houtsneden van Chagall goed afgeschermd in Museum-passepartout en met doorzichtig plastic geseald onder handbereik. Op onze website staan deze werken afgebeeld met hun officiéle catalogusnummer.U kunt de galerie bezoeken na een mailcontact of een telefonische afspraak met de galeriehouder Erik de Wolf .

 

Hij is van jongs af aan gegrepen door de grafische kunst van de  twintigste eeuw. En dat merkt u aan zijn grote deskundigheid en het plezier waarmee hij u terzijde staat bij de keuze uit de honderden werken van Marc Chagall. Het aangekochte werk kunt u direct (in Museumpasspartout gestoken en goed verpakt) meenemen. Het kan u ook nagezonden worden, behoudens enkele landen waar de aankomst niet gegarandeerd is.

 

Bij elk grafich werk van Marc Chagall wordt een geregistreerd Echtheids Certificaat op aankoopdatum en naam van de koper uitgeschreven die de meest gedetailleerde informatie verschaft over het kunstwerk. Dit unieke Echtheidsbewijs wordt u over de post binnen een week nagezonden.

Erik de Wolf, Marc Chagall GalleryChagall Gallery Wuyt

Erik de Wolf BSc - Gallery-owner   

Spiegelgracht 32

1017 JS Amsterdam

+31(0)642 694 446   

galerie@chagall.nl

  

Chagall Research Centre 

Pieter Zuidema M.A. - CRC - Director   

info@chagall.nl

Declaration of Authenticity for € 150,-

 

Chagall Events

Pieter van der Woel - Organizer

for exhibition, lectures and workshops

pjwoel@gmail.com